| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dominanta
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 11:14 am Temat postu: Kiszka na weselu - rarytas czy tandeta!!!! |
|
|
Mam wesele za rok - nie wiem czy kiszka pieczona jest dobrą sprawą na weselu - czy podawać w wiejskim stole czy jako danie główne - proszę o pomocne opinie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
1219ania
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
U mnie kiszka bedzie na stole wiejskim...ale to u nas,w śledzikowie...nie wiem jakie standardy panują w wawie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominanta
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 9:46 am Temat postu: A jako gorące danie? |
|
|
| Ja właśnie planuje podać jako gorące danie - któreś z rzędu - około godz. 22.00. Może to nie będzie zły pomysł? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aurora-83
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 2:24 pm Temat postu: |
|
|
na glowne danie? ja bym nie wziela kichy, ale na wiejski stol - jak najbardziej, u mnie byla i baaardzo szybko sie rozeszla  _________________ 21 czerwca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Buba Gość
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 10:48 am Temat postu: |
|
|
| Jako gorące danie -napewno nie, u mnie Kiszki nie będzie tato przekonał nas że możliwe są zatrucia i to nie najlepszy pomysł, nie wszyscy są do niej przyzwyczajeni, tym Bardziej że nie każdy od dziecka ją jadł, bigos też odpada!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asia Gość
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 2:40 pm Temat postu: |
|
|
To zaden argument. Wszystkim mozna sie zatruć, tatarem, schabowym, mielonym, jajkiem, tortem........ To moze nic nie zamawiać.
Kto nie chce niech nie je. Proste. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suodziutkasierpniówka Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 4:27 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem kiszka na weselu jak najbardziej ale na wiejskim stole. Takie stoły sa bardzo popularne i nie ma co się dziwić bo nic nie zastąpi swojskiej wędlinki, kiszonego ogórka a jak bimberek się postawi to anów odgonić nie sposób  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|