Strona Główna Katalog Firm Ogłoszenia Promocje Konkursy Porady E-kartki
Dodaj do ulubionych - zawsze warto    |    Startuj z nami - cały czas    |    Poleć nas - znajomym    |    Fotogaleria - wejdĽ    |    HejWesele.pl
Witaj na forum serwisu www.hejwesele.pl
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kiszka na weselu - rarytas czy tandeta!!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum HejWesele Strona Główna -> Cała reszta
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dominanta

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 11:14 am    Temat postu: Kiszka na weselu - rarytas czy tandeta!!!! Odpowiedz z cytatem

Mam wesele za rok - nie wiem czy kiszka pieczona jest dobrą sprawą na weselu - czy podawać w wiejskim stole czy jako danie główne - proszę o pomocne opinie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
1219ania

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 9:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie kiszka bedzie na stole wiejskim...ale to u nas,w śledzikowie...nie wiem jakie standardy panują w wawie Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Dominanta

PostWysłany: Sob Lis 08, 2008 9:46 am    Temat postu: A jako gorące danie? Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie planuje podać jako gorące danie - któreś z rzędu - około godz. 22.00. Może to nie będzie zły pomysł?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aurora-83

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 2:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na glowne danie? ja bym nie wziela kichy, ale na wiejski stol - jak najbardziej, u mnie byla i baaardzo szybko sie rozeszla Smile
Buba
Gość

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 10:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako gorące danie -napewno nie, u mnie Kiszki nie będzie tato przekonał nas że możliwe są zatrucia i to nie najlepszy pomysł, nie wszyscy są do niej przyzwyczajeni, tym Bardziej że nie każdy od dziecka ją jadł, bigos też odpada!!!
Powrót do góry
asia
Gość

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zaden argument. Wszystkim mozna sie zatruć, tatarem, schabowym, mielonym, jajkiem, tortem........ To moze nic nie zamawiać.
Kto nie chce niech nie je. Proste.
Powrót do góry
suodziutkasierpniówka
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2010 4:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem kiszka na weselu jak najbardziej ale na wiejskim stole. Takie stoły sa bardzo popularne i nie ma co się dziwić bo nic nie zastąpi swojskiej wędlinki, kiszonego ogórka a jak bimberek się postawi to anów odgonić nie sposób Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum HejWesele Strona Główna -> Cała reszta Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: