Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
 

Gdzie zamówić tort weselny
Autor Wiadomość
PostWysłany: 18 Lip 2007 21:25 
Offline

Rejestracja: 18 Lip 2007 14:55
Posty: 19
Czy moglibyście doradzić gdzie zamówić smaczny tort weselny. proszę o rady. :?:


Góra
 Profil  
 

tort
PostWysłany: 21 Lip 2007 20:58 
Offline

Rejestracja: 21 Lip 2007 20:23
Posty: 8
Miejscowość: polska
witam smialo polecam cukiernie kryszen my zamawilismy tam tort i ciasta my i goscie bylismy zadowoleni :D


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 22 Lip 2007 01:58 
Offline

Rejestracja: 05 Kwi 2007 17:31
Posty: 13
polecam Kryszeń - właśnie jestem po swoim weselu - i słyszeliśmy same bardzo pozytywne opinie odnośnie smaku tortu - nieukrywam, że jest to miłe uczucie :D


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 12 Sie 2007 09:20 
Offline

Rejestracja: 10 Sie 2007 10:29
Posty: 11
U pana Wiesia szukaj torty robi nie z tej ziemi.


Góra
 Profil  
 

tort
PostWysłany: 10 Wrz 2007 11:38 
Offline

Rejestracja: 25 Sie 2007 14:12
Posty: 24
Bardzo smaczny śmietanowiec jadłem w dąbrówce na warszawskiej-to podobno wyrób ich cukiernika-pycha


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 11 Wrz 2007 21:54 
Offline

Rejestracja: 17 Mar 2007 03:55
Posty: 92
ja też polecam torty od Krysznia.Nie śa tanie ,ale naprawde przepyszne!!


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 03 Lis 2007 10:58 
Offline

Rejestracja: 25 Sie 2007 14:12
Posty: 24
fajny i smaczny tort jadłem w dąbrówce i to na pewno ich wyrób


Góra
 Profil  
 

kryszen
PostWysłany: 03 Gru 2007 10:08 
Offline

Rejestracja: 28 Lis 2007 10:01
Posty: 11
bede zamawiac tort u kryszenia, polecam naprawde warto , ceny maja wysokie zle ten smak..........hmmmmmmmmm to jest to


Góra
 Profil  
 

Re: kryszen
PostWysłany: 06 Gru 2007 00:35 
Offline

Rejestracja: 06 Gru 2007 00:16
Posty: 2
BettyG napisał(a):
bede zamawiac tort u kryszenia, polecam naprawde warto , ceny maja wysokie zle ten smak..........hmmmmmmmmm to jest to


a o ile drozszy jest tort u kryszenia niz w innych cukierniach?


Góra
 Profil  
 

kryszen
PostWysłany: 06 Gru 2007 10:15 
Offline

Rejestracja: 28 Lis 2007 10:01
Posty: 11
juz zamowilam wstepnie tort na 26.07.08 i ceny za kilogram sa od 50 do 70 zl wiec jak bierzesz okolo 10 kg to placisz od 500 do 700 zl.
pozdrawiam B


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 06 Gru 2007 14:54 
Offline

Rejestracja: 24 Kwi 2007 10:31
Posty: 36
My mieliśmy tort z Hort Caffe za 45 zł /kg. Aktualna cena to 48 zł. Za całość zapłaciliśmy ok. 850 zł (ponad 18 kg). Kaucja zwrotna za stelaż-200 zł.


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 17 Mar 2008 23:31 
Offline

Rejestracja: 18 Wrz 2007 16:06
Posty: 75
A ja polecam Hortex. Babka zna się na rzeczy, jest miła i pomocna. Torty są bardzo smaczne i świeże. enowo też lepiej wypadł niż Kryszeń. My wzięliśmy angielski w trzech smakach. Płacimy ok 52 zł za kg


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 01 Kwi 2008 18:00 
Offline

Rejestracja: 26 Lip 2006 17:33
Posty: 59
Miejscowość: bialystok-bruksela
KRYSZEN KRYSZEN i jeszcze raz KRYSZEN, ja zamawiałam u niego na moje wesele tort śmietanowy z truskawkami i obsypany orzechami i na wierzchu owoce. Po prostu niebo w gębie a goście bardzo sobie chwalili, mój kuzyn po weselu przyznał się, że zjadł 5 porcji. Ja płaciłam 40 zł za kg, wiem że można znaleźć taniej ale tego smaku się nigdzie nie znajdzie. Z czystym sumieniem mogę go polecić.


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 01 Kwi 2008 18:26 
Offline

Rejestracja: 18 Wrz 2007 16:06
Posty: 75
Nie do końca. Coraz więcej osób narzeka że Kryszeń zaczął mrozić torty.
Mi z kolei babka próbowała wcisnąć kit że angileski, biaóły tort jest robiony z masy owocowej. Nieprawda: to czysta masa cukrowa która jest po prostu niezjadliwa.


Góra
 Profil  
 

PostWysłany: 01 Kwi 2008 18:36 
Offline

Rejestracja: 26 Lip 2006 17:33
Posty: 59
Miejscowość: bialystok-bruksela
torty owocowe z bita smietana droga nike robi sie tak ze do bitej smietany dodaje sie zamrozone owoce po to by tort tak szybko nieplynal bo jak powszechnie wiadomo bita smietana ma to do siebie ze w wysokiej temperaturze zmiennia swoja kosystencje i staje sie plynna;) wiec teoria mrozenia tortow to kompletna bzdura


Góra
 Profil  
 

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron